мисля , че моите са за смяна щото ми свети лампат все едно не съм си пуснал ръчната
Известие
Collapse
No announcement yet.
за смяна ли са ми накладките
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kalo_gмисля , че моите са за смяна щото ми свети лампат все едно не съм си пуснал ръчната
-
и на мен веднъж ми светна индикатора за спирачната течност, малко след това загубих съединителябеше избило уплътнение на хидравличната помпа. като за начало долей си спирачната течност и ако в следващите няколко дена си запази нивото значи нямаш изтичане. иначе индикатора за накладките е същия като този за спирачната течност, само без удивителния знак... така мисля
Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
Audi A3, 1.8, 125bhp
Comment
-
Първоначално публикувано от kalo_gимам спирачна течност ,но казанчето се оказа пукнато горе до капачката ,неми губи течност ,но ако го сменя незнам как после да обазваздоша и спирачките и съидинителчя
Изтегли течността със спринцовка и го подмени. Не натискай спирачката, докато сменяш казанчето. Сложи новото, долей с течност и виж как е
Ако има нужда ще трябва да обезвъздушиш като спазваш следната последователност - предно дясно -> предно ляво -> задно дясно -> задно ляво и накрая се връщаш на предно дясно. Няма да имаш много проблеми, защото няма да е засмукала много въздух.
Съединителя се обезвъздушава от горната помпа (май там беше винтила).
Обезвъздушаването става от 2 души: 1 помпа и задържа, другият седи на колелото и действаsigpic
Comment
-
[quote=Dodo 155]Първоначално публикувано от "kalo_g":8gksq26aимам спирачна течност ,но казанчето се оказа пукнато горе до капачката ,неми губи течност ,но ако го сменя незнам как после да обазваздоша и спирачките и съидинителчя
Изтегли течността със спринцовка и го подмени. Не натискай спирачката, докато сменяш казанчето. Сложи новото, долей с течност и виж как е
Ако има нужда ще трябва да обезвъздушиш като спазваш следната последователност - предно дясно -> предно ляво -> задно дясно -> задно ляво и накрая се връщаш на предно дясно. Няма да имаш много проблеми, защото няма да е засмукала много въздух.
Съединителя се обезвъздушава от горната помпа (май там беше винтила).
Обезвъздушаването става от 2 души: 1 помпа и задържа, другият седи на колелото и действа[/quote:8gksq26a]
Да но за съединитела зависи на мойта например се обезвъздушава от долната помпа а на 155 найстина е от грната но не на всички е така знам ли ги
Comment
Comment